Fideuà de marisc
Tallarins a la crema de bolets
Saltejat de verdures amb pernil i allet
Mesclum d'amanides de formatge blau, fruits secs i mel
Mesclum d'amanides amb arròs, encurtits i maionesa d'anxoves
Caragols de Lleida a la llauna (Sup +4€)
Caragols de la casa ( saltejats amb un puntet picant ) ( Sup +2€)
Carpaccio de vedella, vinagreta de mel i encenalls de parmesà ( Sup +2€)
-----------------------
Fricandó de vedella amb bolets
Caldereta de pop i patata nova
Secret de vedella a la brasa
Bacallà a la llauna
Espatlla de xai al forn (sup +5€)
Ventall de porc ibèric a la brasa ( Sup +2€)
Entrecot de vedella (250g) a la brasa (Sup + 4€)
Pota de pop a la brasa amb parmentier de patata trufada (Sup + 7€)
------------------------

Iogurt casolà de mango/kiwi/maduixa/plàtan/gerds
Flam d'ou casolà
Puding casolà amb un toc de coco
Cremós dolç de La Noguera ( Iogurt casolà, nata, nous i mel )
Pastis de formatge
Mel i mató
Panna cota
Sorbet de llimona en niu de llimó natural ( sup +3€ )
Coulant de xocolata ( sup +3€)
Crep de xocolata ( sup +2€)
Brownie de xocolata casolà amb nous ( sup +3€)

10,00 €
Pa, vi i aigua (inclòs) / Cafès i la resta de begudes (no incloses) / No es canvia cafès per postres
Emplatat de pastissos de celebració té un suplement de (0,50 €/per persona)/ Mig menú 7.5€
Suplement Terrassa (1€/persona) / Utilització d'un servei de cuberts, mantell i cristaleria (1€/Persona)